Mestonderzoekpakket voor dierenartsen

Inmiddels hebben ook dierenartsen de weg gevonden naar Worm&Co en daarom hebben wij voor dierenartsen een speciaal mestonderzoekpakket samengesteld. Als u ervoor kiest de mestonderzoeken via Worm&Co te laten verlopen kunt u gratis gebruik  maken van het unieke systeem van Worm&Co en hoeft u geen aparte administratie meer bij te houden. Mocht u controle krijgen dan kunt u inloggen in het systeem. Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand.

Optie 1

Het dierenartsenpakket wordt op maat gemaakt passend bij de situatie.

Wij maken een persoonlijk account voor u aan in ons systeem. In dit systeem kunt u alle uitslagen, adviezen, facturen inzien en uitdraaien en eventueel een opmerking plaatsen. 

U ontvang van ons het mestonderzoekpakket met daarop uw gegevens. Als de klant het mestmonster komt brengen zet u de klantcode, naam en leeftijd van het paard op het mestmonster en doet deze in de retourenvelop.

U ontvang binnen 24 uur na ontvangst de uitslag van de mestmonsters in uw mailbox. Van elk paard zit een eigen pdf in de mail. Hiermee heeft u de optie de klant op de hoogte te brengen van de uitslag (optioneel).

U betaald alleen wat u verstuurd en altijd achteraf.

Mocht u nog vragen hebben laat het gerust weten ons team helpt u graag verder info@wormenco.nl

Onze partners

Categorie winnaar Horses Product van het Jaar
Categorie winnaar Horses Product van het Jaar
Preferred supplier HorseFitShop
Preferred supplier HorseFitShop
Exclusief partner FNRS
Exclusief partner FNRS
Worm&Co

Worm&Co maakt mestonderzoek écht makkelijk!