Mestonderzoekpakket voor stallen

Doet u al mestonderzoek? Of doet u nog geen mestonderzoek maar zou u graag de overstap willen maken? Laat Team Worm&Co ook uw stal begeleiden. Worm&Co maakt gebruik van het uniek, op maat gemaakte en voordelige, mestonderzoekpakket speciaal ontwikkeld voor stallen. Onder andere Anky van Grunsven , Rien van der Schaft, Stal Het Kabel en Dierenartsengroep De Klomp maken gebruik van het mestonderzoekpakket.

Hoe werkt het?

In een telefonisch consult overleggen wij met u het huidige wormmanagement en beantwoorden wij vragen. Op basis van de verkregen informatie ontvangt u van ons een passend voorstel.

Uniek bij Worm&Co:


Worm&Co werkt met een uniek online dossier waar u uw uitslagen, adviezen en facturen kunt terugzien en uitdraaien. Tevens kunt u een blog bijhouden over de gezondheid van de paarden en iedereen die u wilt dat op de hoogte is, een kopie van de uitslag sturen.

Route eigen account 
Wij maken een account voor uw stal aan en onder elk paard kunt u het e-mailadres van de klant plaatsen. Elke pensionklant ontvangt dan een kopie van de uitslag van zijn of haar klant ter informatie.

Route account pensionklant 
U stuurt ons de gegevens van de pensionklant. Wij maken voor de pensionklanten een eigen account aan. De pensionklant ontvangt zijn eigen uitslag en vragenlijst, u als staleigenaar ontvangt een kopie van de uitslag.

Facturatie  
Het is mogelijk de facturatie via Worm&Co te laten lopen, echter brengt dit meer kosten met zich mee. Ons advies is om het stalgeld te verhogen naar het bedrag gedeeld door het aantal maanden.

Extra voordelen op een rij:

  • Stallenpakket is op maat gemaakt.
  • U ontvangt voor een heel jaar mestmonsterkits, betaald achteraf en alleen wat u gebruikt.
  • U ontvangt van ons een reminder wanneer het weer tijd is voor uw stal voor een mestonderzoek.
  • De mestmonsters zijn niet paard gebonden en hebben geen houdbaarheidsdatum
  • Uniek digitaal dossier met logboek en de mogelijkheid direct de uitslag naar de dierenarts te laten sturen
  • Wij voegen standaard losse mestmonsterkits toe zodat u altijd een mestonderzoekkit bij de hand heeft.
  • Elke februari van het nieuwe jaar nemen wij contact met u op om vragen te beantwoorden en wensen te bespreken.
  • Eventuele mestmonsters die eind van het jaar over zijn kunnen of mee naar het volgende jaar of retour naar ons.
  • U kan kiezen voor gefrankeerde dozen zodat u de retourdozen naar het laboratorium alleen nog af hoeft te geven bij een Postnl punt. (Uiteraard kan je er ook voor kiezen dit zelf te regelen.)

Onverwachts toch meer kits nodig dan voorheen aangegeven? Geen enkel probleem stuur ons een mail en wij zorgen dat de kits spoedig naar u toe komen.  

Wanneer mestonderzoek?

Om een goede controle te krijgen en te houden op het wormmanagement, is het advies bij stallen om bij elk paard minstens 3 keer per jaar mestonderzoek te laten doen en 1 keer per jaar standaard te ontwormen tegen ingekapselde bloedworm, lintworm en horzellarven. Onze klanten ontvangen altijd een herinnering wanneer het weer tijd is voor mestonderzoek of de eindejaarskuur. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@wormenco.nl.

Mestonderzoek doen was nog nooit zo voordelig en makkelijk! 

Onze partners

Categorie winnaar Horses Product van het Jaar
Categorie winnaar Horses Product van het Jaar
Preferred supplier HorseFitShop
Preferred supplier HorseFitShop
Exclusief partner FNRS
Exclusief partner FNRS
Worm&Co

Worm&Co maakt mestonderzoek écht makkelijk!