Waarom Worm&Co

Bij ons staat de gezondheid van uw paard hoog in het vaandel daarom worden alle onderzoeken uitgevoerd door specialisten van het parasitologisch laboratorium. Worm&Co biedt niet alleen mestonderzoek maar wij doen meer!

Een aantal unieke voordelen op een rij:

1 Kundig onderzoek

Onderzoeken worden uitgevoerd door specialisten van het veterinair parasitologisch laboratorium waardoor de kwaliteit is gewaarborgd.

2 Uitslag en wormbestrijdingsadvies binnen 24 uur in uw mailbox

Na ontvangst van het door u toegestuurde mestonderzoek ontvangt u binnen 24 uur de uitslag inclusief passend wormbestrijdingsplan in uw mailbox.

3 Mogelijkheid direct geadviseerde wormkuur bestellen

Mocht blijken dat uw paard een wormbesmetting met zich mee draagt dan kunnen wij direct de geadviseerde wormkuur voor u regelen. Uiteraard kunt u ook met de uitslag naar uw dierenarts en daar de wormkuur ophalen.

4 Digitaal dossier met logboek

Worm&Co hanteert een online transparant dossier. U bouwt een digitaal dossier voor uw paard(en). In dit dossier kunt u altijd de uitslagen, adviezen en facturen terugkijken of uitdraaien. Ook kunt u een logboek bijhouden over de gezondheid van uw paard.

5 Mogelijkheid direct kopie uitslag naar uw dierenarts

U kunt er voor kiezen een kopie van de uitslag direct door te laten sturen naar uw dierenarts zodat ook deze altijd op de hoogte is van de gezondheid van het paard.

6 Mogelijkheid direct kopie uitslag naar staleigenaar of eigenaar paard.

U heeft in uw account de mogelijkheid om iedereen die u wilt dat op de hoogte is van de uitslag een kopie te laten sturen. 

7 Mestonderzoekkit niet paard gebonden

De mestonderzoekit is niet paard gebonden en heeft geen houdbaarheidsdatum. 

8 Leun maar achterover want u ontvangt altijd een reminder

U ontvangt altijd een reminder wanneer het weer tijd is voor een mestonderzoek. Zo vergeet u nooit een mestonderzoek en bouwt u een inzichtelijk dossier op wat u een goede controle geeft op uw wormmanagement. Ook kunt u in uw account bij "voorkeuren" aangeven wanneer u een reminder wilt ontvangen en hoe vaak. Geheel op maat naar uw wensen.

9 Uitstekende service door enthousiast en kundig team

Ons team staat 364 dagen per jaar voor u klaar. Maakt u zich zorgen over de gezondheid van uw paard of heeft een gewoon een vraag? Wij reageren accuraat op al uw vragen. Ons team is bereikbaar via info@wormenco.nl / WA +31 6 16 13 87 97 / +31 318 30 65 57.

Onze partners

Categorie winnaar Horses Product van het Jaar
Categorie winnaar Horses Product van het Jaar
Preferred supplier HorseFitShop
Preferred supplier HorseFitShop
Exclusief partner FNRS
Exclusief partner FNRS
Worm&Co

Worm&Co maakt mestonderzoek écht makkelijk!